Cerveses inscrites a Concurs

Us presentem les cerveses inscrites a la Segona Edició del Concurs “Una Rossa i una Morena”

UNA ROSSA


Autor: Gerard Torrent Font
Nom de la cervesa: Geki
Ingredients utilitzats: Aigua, sucre, llupol, llevat
Característiques: Cervesa rossa, amb poc gas però contundent i amb cos.


Autor: Joan Folch Porcar
Nom de la cervesa: La Coixa
Ingredients utilitzats: Estracte de Malta, aigua, llúpol i llevat
Característiques: Cervesa amb cos i aromes a llúpols, amargor mitjana, uns 5º.


Autor: Xavi Carod
Nom de la cervesa: Carda-la fresca
Ingredients utilitzats: Malt d’ordi, aigua, llúpol, llevat
Característiques: 4,5% vol., 27 IBU. Cervesa suau amb aromes i sabors cítrics i tropicals

UNA MORENA


Autor: Joan Garcia Acosta
Nom de la cervesa: Blatisblack
Ingredients utilitzats: Malta de blat 15 i 5 EBC, chocolat, smoked, aromatic.
Característiques: Equilibrada en boca. Fàcil de veure, amb molt matissos.


Autor: Xavi Carod
Nom de la cervesa: Em tens negre
Ingredients utilitzats: Malt d’ordi, sègol, aigua, llúpol, llevats (2 tipus)
Característiques: 4,7%vol., 49 IBU. Cervesa negra de tacte suau i regust picant-àcid.


Autor: Carles Vinyoles Insa
Nom de la cervesa: Litus Ale
Ingredients utilitzats: malt Pale ale, malta Carared, llúpol Target, llúpol Cascade, llevat S-05
Característiques: Cervesa de color vermellós de uns 6º aproximadament i uns 45 IBUs d’amargor, amb un retoc final de dry hop amb cascade.

base de cervesa
base de cervesa