Cerveses inscrites a Concurs /edició 2015

Us presentem les cerveses inscrites a Concurs “Una Rossa i una Morena”

UNA ROSSA


Autor: Isaac Pérez
Nom de la cervesa: Cousin’s blond ale
Ingredients utilitzats: Base pils, biscuit, simcoe, citra, llevat s-33
Característiques: Cervesa suau, dolça, amb 4’5 graus, molt floral en boca i força aromàtica.


Autor: Jesús Romero Martos
Nom de la cervesa: Salix
Ingredients utilitzats: Malta d’ordi, malta de blat, aigua, llúpol i llevat
Característiques: Cervesa fresca i suau, lleugerament àcida i amb aromes a frutals.


Autor: Joan Babot Canut
Nom de la cervesa: LA GOIATA GORI IPA
Ingredients utilitzats: Malta Pale, Chinook, Amarillo, Cascade, Dry Haping de Lupul de collita pròpia al Pallars Sobirà.
Característiques:

UNA MORENA


Autor: Marc Madorell Costa
Nom de la cervesa: Llúpol o mort!
Ingredients utilitzats: Pale, Munich, fumada, roasted barley i chocolate. De llúpols: silvestre de Caldes i magnum. Llevat S-04
Característiques: Estil brown tirant a porter, envasada el novembre de 2014. Una cervesa complexa, alhora equilibrada… Una delícia.


Autor: Jesús Romero Martos
Nom de la cervesa: Taxus
Ingredients utilitzats: Malta d’ordi, ordi, aigua, llúpols i llevat
Característiques: Cervesa amb cos i aromes a maltes torrades i llúpols, amargor mitjana.


Autor: Eduard Martinez Roca
Nom de la cervesa: Imperial Stout
Ingredients utilitzats: Malta pale ale, malta peated smoked, malta chocolate, malta black, roasted barley, avena laminada, llupol northern brewer, llevat s-04
Característiques: Cervesa negra amb alta graduació alcohòlica, predominen les maltes torrades, un retorn en boca de chocolate i una mica a la malta fumada, 47 ibus d’amargo per equilibra la dolçor de les maltes.


Autor: Joan Babot Canut
Nom de la cervesa: GORI BLACK IPA
Ingredients utilitzats: Malta pale, malta carafa especial 3 i malta chocolate, lupolos Apolo, citra, amarillo, citra, i dry hopping de lupol collit al Pallars Sobirà.
Característiques: Negra amb cos i un gust fresc de lupol.