Ausesken

Ausesken Torrada

Cervesa Ale sense filtrar, i per tant tèrbola. Elaborada amb malts d’ordi i de blat caramel·litzat i dues varietats de llúpol.
NOTA DE TAST
A l’olorar-la observem un aroma delicat, subtil i complexa alhora, amb fruites molt madures, com el préssec i fins i tot figues seques.
Quan passa una estona, brota un aroma a poma vermella.
Degut a la carbonatació (el gas) notem un pessigolleig a la llengua.
El cos lleuger i la textura cotonosa, també en boca, i alhora astringent. Els aromes retro nasals, el gust, ens recorden al préssec fresc, les cireres i la regalèssia de pal. El post gust és llarg i netament amargant.
És una cervesa fàcil de beure, refrescant i alhora plena.

Ausesken Blanca

Cervesa artesana elaborada amb malt d’ordi i blat Forment d’Osona (Catalunya). Neta i brillant amb una escuma blanca i esponjosa.
NOTA DE TAST
En nas trobem uns aromes intensos i duradors que recorden a fruites cítriques i unes notes a espècies (clau i pebre).
En conjunt força complexa i agradable.
Les aromes retro nasals ens recorden a les sensacions en nas i potser afegeixen unes notes de regalèssia.
És una cervesa llarga, desprès de beure-la es manté força estona el gust a la boca. Podríem dir que és una cervesa que ens evoca la primavera amb les flors dels fruiters i les notes fresques que l’acompanyen.
A nivell gastronòmic ens la imaginem amb arrossos, pastes, plats especiats (cardamom, gingebre, coriandre,…) tant amb peixos com amb carns però amb una contundència no molt exagerada.

Ausesken CAT IPA

Cervesa artesana de la família de les Ale. Sense filtrar ni pasteuritzar, per el que pot contenir sediments. Elaborada amb malts d’ordi, Crystal i blat Forment d’Osona (Catalunya). Utilitzem diferents llúpols; Cascade, Summit i Simcoe.
NOTA DE TAST
Cervesa de color ambre amb escuma compacte i persistent. Carbonatació fina. En aroma apreciem sobretot notes de fruita madura; préssec, mango i aranja.
En boca notem un toc de dolçor per la presència de la malta caramel·litzada. El seu pas en boca és amable amb un cos mig i cremós alhora.
El retro nasal és eminentment amarg, responent així a la seva tipologia.
Ideal per al maridatge amb plats condimentats, especiats i picants.


Cervesa Ausesken
Cervesa Ausesken