Simanya Cervesa Artesana

Ale Groga (Pale ale)

NOTA DE TAST
Cervesa de color àmbar brillant, tèrbola, amb corona fina però densa, afruitada (notes de melmelada de llimona), floral en nas (notes d’infusió de camamilla), entrada amable en boca, refrescant, de final bastant amarg. El final amarg predomina bastant i es molt persistent, inclús més amarga que altres del mateix estil.

Taronja Otzet (belgian)

Cervesa d’inspiració Belga on busquem una cervesa especial, afruitada i dolça.
NOTA DE TAST
Color ocre intens, brillant, amb corona fina i densa, molt aromàtica en nas, sensació refrescant, entrada dolça en boca, llaminera, lleugera, amb un toc molt subtil d’amargor al final (s’agraeix si estàs menjant), notes cítriques.
Presentació i composició:

IPA torrada

La reina del sabor. Amb molt malt torrat i llúpol Fuggles, per aconseguir una cervesa de gust intens que perdura en boca.
NOTA DE TAST
De color castany intens, fosca, escuma molt densa i molt persistent, intensa en boca, amb molt cos, entrada dolça, llaminera i afruitada, fons amarg ben marcat però molt agradable.

Negra Carbonera

Cervesa negra d’inspiració Imperial Stout, sense arribar al grau alcohòlic d’aquestes, elaborada en honor al club de rugby Carboners de Terrassa. Una explosió de sabors torrefactes compensats per l’amargor i caràcter del llúpol Northdown.
NOTA DE TAST
Cervesa negra, de color xocolata, escuma densa i molt fina, aromes a cafè, a toffee, notes molt fumades, potent en boca, amb cos, molt estructurada i llarga.