Mas Malta

American Zhykuta

Cervesa basada en la recepta habitual en els inicis de molts aficionats a l’elaboració de cervesa a casa: Zhykuta.
NOTA DE TAST
El seu autor, el mestre cerveser Pablo Vijande, ha realitzat una versió amb llúpols americans tan de moda: Citra i Groc i un dry hopping de Simcoe. És un estil Pale Ale reconvertit a A.P.A. (American Pale Ale), de color torrat, amb cos i amargor equilibrat, on es desprenen els sabors florals i cítrics característics dels llúpols americans.

EdbEER ROSSA

Cervesa rossa d’alta fermentació estil IBER ALE. Aquesta és una recepta especial, potenciant el seu caràcter i aroma segons l’estil Iber: que adapta el gustos de les cerveses tradicionals “ales” als paladars de la nostra terra. Es pot beure ben freda donant sensació refrescant o més temperada deixant aflorar la seva complexitat i aromes característiques de les Ales.
NOTA DE TAST
Estil cerveser: IBER ALE – Cervesa rossa d’alta fermentació a l’estil del nostre país. Amb aquesta cervesa recuperem l’alta fermentació tradicionals dels nostres avantpassats Ibers (Jaciments arqueològics: Poblat de Genó (Lleida) datat l’any 1.000 aC. Edat de Bronze; Can Sadurní, Begues (Barcelona) datat l’any 3.000 aC. Neolític). La recepta incorpora maltes i llúpols emprats en les actuals cerveses nacionals de gran consum (d’estil Pilsen de baixa fermentació o de la família de les Lager)

A.W.A. (American Wit Ale)

Cervesa de blat de temporada. Estil Blanché americanitzada. Elaborada amb coriandre i pell de taronja de curaçao tradicional de les cerveses de blat Belgues, incorpora les noves varietats de llúpols americans: El Dorado i Liberty.
NOTA DE TAST
Per fer predominar la frescor dels sabors cítrics dels llúpols i les espècies emprades, ha estat fermentada amb llevat American Ale.

Hop the Grain (Brown IPA)

Cervesa torrada d’hivern. Amb molt de cos i un sabor final intens a malta xocolata. Elaborada amb llúpols Galaxy, Calypso & Simcoe que equilibren la cervesa.

STOUT: DRY, MILK & GINGER MILK (stout ale)

NOVETAT! Cervesa elaborada per al VFC2015.
Amb una vocació lúdica formativa. Hem preparat tres versions d’una mateixa stout irlandesa: DRY stout, MILK stout i GINGER stout, perquè puguis conèixer i distingir aquestes tres versions de la clàssica STOUT.