Cervesa del Montseny

cerveses_Montseny

Montseny Malta Pale Ale

Cervesa d’alta fermentació a l’estil tradicional anglès.
NOTA DE TAST
Amb molt cos i de color torrat, per gaudir d’un sabor intens. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

Montseny Lupulus Iber Ale

Cervesa rossa d’alta fermentació adaptada a l’estil del nostre país.
NOTA DE TAST
El gust dolç de la malta pilsen s’equilibra amb l’amargor del llúpol i és ideal per fer passar la set. Temperatura de consum entre 4 i 8ºC.

Montseny Aniversari IPA

Cervesa forta d’alta fermentació, elevat grau i amargor. És una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial.
NOTA DE TAST
Aromes dolços de fruites tropicals, provinents de llúpols del nou món. Elevada amargor compensada per la dolçor de la malta i per l’elevat grau alcohòlic. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.

Montseny HivernAle ChristmasAle

Cervesa d’alta fermentació elaborada amb una recepta d’hivern, amb un toc especiat.
NOTA DE TAST
Al gust d’aquesta cervesa s’hi combinen les amargors de les maltes torrades amb notes dolces de l’anís estrellat, donant lloc a una cervesa càlida i reconfortant. Cervesa amb complexitat de sabors, per a prendre sola o després dels àpats amb dolços de postres. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC.

Mala_Vida_Montseny

Mala Vida Original Imperial Stout

Cervesa negra d’alta graduació, robusta, densa i complexa. Pels cervesers més experimentats.
NOTA DE TAST
Una gran quantitat de malta i llargues hores de cocció donen lloc a aquesta cervesa que no deixa indiferent. El tast és dolç i llaminer, alhora que desprèn unes aromes i gustos torrefactes molt accentuats. Mala Vida és una cervesa de copa, ideal per degustar-la sola. Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

Mala Vida Xili Imperial Stout

Cervesa negra d’alta graduació elaborada amb dues varietats de xilis mexicans.
NOTA DE TAST
Una copa que sorpren tant per la complexitat de la cervesa com pel toc picant que li aporten els xilis. Al segon glop, un regust càlid t’impregnarà la boca i no podràs parar! Temperatura de consum entre 8° i 12°C.

Mala Vida Brandi Imperial Stout

Cervesa negra d’alta graduació envellida en bótes de Brandi.
NOTA DE TAST
Després del procés de maduració en bótes de Brandi, aconseguim una versió de la nostra cervesa Mala Vida encara més complexa i contundent. El sabor del Brandi que li aporten les barriques acompanya i arrodoneix les notes de cacau, cafè, vainilla i caramel; tota una experiència! Temperatura de consum entre 8° i 12°C.

Mala Vida Bourbon Imperial Stout

Cervesa negra d’alta graduació envellida en bótes de Bourbon.
NOTA DE TAST
Després del procés de maduració en bótes de Bourbon, aconseguim una versió de la nostra cervesa Mala Vida encara més complexa i contundent. El sabor del Bourbon que li aporten les barriques acompanya i arrodoneix les notes de cacau, cafè, vainilla i caramel; tota una experiència! Temperatura de consum entre 8° i 12°C.