Deixa de ser un simple consumidor… elabora la teva pròpia cervesa!

Arribes a casa després d’un dia llarg, obres la nevera, i allà t’espera, desperta i fresca, una cervesa.
Però, una cervesa qualsevol?


No. T’hi espera la teva cervesa, la que has elaborat tu mateix, a casa teva, a la teva cuina.
Res no satisfà tant com beure’s la cervesa que es fa un mateix.Si t’agrada la cervesa i saps bullir uns espaguetis, amb els estris de Kitchen Beer i els que ja tens a casa teva podràs cuinar una cervesa a la teva cuina de manera senzilla i divertida. I després gaudir-la sol o en companyia!


I perquè no hi hagi excuses de cap mena, els amics de Mas Malta ens faran dues demostracions pràctiques, a la CollsusBirra, una al matí (13:00 hores) i una altra a la tarda (16:00). I si us hi aficioneu podreu, a més a més, adquirir-los els ingredients i tot el material necessari.
Així, per a l’edició 2016 de la CollsusBirra, si no us presenteu al Concurs “Una Rossa i una Morena” serà perquè no voleu.


Kitchen Beer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *