4 motius (relacionats amb el sexe) per beure cervesa

A diferència d’altres begudes alcohòliques, la ingesta excessiva de les quals pot impedir l’erecció. La cervesa causa l’efecte contrari.

Segons el sexòleg Kat Van Kirk al seu llibre “The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life” (Solució al sexe matrimonial: una guia realista per salvar la teva vida sexual), la cervesa actua com un potent afrodisíac que potencia la activitat sexual.
Kat Van Kirk en la seva obra exposa quins són els efectes positius de la cervesa per a l’home de cara a les seves trobades sexuals, que llistem a continuació:

1. Retarda l’ejaculació.

Els fitoestrògens (compostos vegetals semblants al estrogen) que conté la cervesa, tal com han confirmat alguns estudis científics, poden retardar l’orgasme. El 8-prenilnaringenina (8-PN) del llúpol és el més potent fitoestrògen conegut.

2. Augmenta la libido i promou ereccions més llargues i també més intenses.

En aquest cas parlem de la cervesa negra amb alts nivells de ferro que augmenten la quantitat de sang que arriba al penis i per tant milloren l’erecció.

3. Augmenta la resistència sexual.

Així, segons un estudi publicat a la revista European Journal of Epidemiology, el 31% dels homes que bevia cervesa, moderadament, tenien menys risc de patir una malaltia cardiovascular en comparació amb els que no prenien aquesta beguda.

4. Enforteix la salut general.

Gràcies a la gran quantitat de vitamines del grup B i probiòtics, la cervesa “pot ajudar a assentar millor l’estómac, per la qual cosa no se sentirà pesadesa després de beure durant les relacions sexuals”, explica Van Kirk.

Això sí, per aprofitar els beneficis ‘sexuals’ de la beguda d’ordi cal prendre-la amb moderació. Dos gots al dia seria la quantitat adequada, segons indiquen els experts i, si és possible, acompanyats d’algun aliment.

4 motius (relacionats amb el sexe) per beure cervesa
4 motius (relacionats amb el sexe) per beure cervesa


Aquest és un article original de Mónica de Haro que podeu consultar en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *